1.1.2017. Novogodišnji izlet Kunagorom 
Kunagora - novogodišnji pohod
 
Opis izleta:
Na Novu godinu, u nedjelju 1.1.2017. organiziramo tradicionalni novogodišnji planinarski izlet Kunaorom za članove društva.
U 11,30 sati očekujemo Vas na kuhanom vinu u planinarskom domu nan Kunagori, odakle ćemo nastaviti sat hodanja do vrha Kunagore i nazad. 
 
 
Mjesto polaska:
Planianrski dom Kunagora
 
Vrijeme polaska: 
1.1.2017. između 11 i 11,30 sati
 
 Vrijeme povratka:
Oko 16,00 sati.
Prijevoz:
u osobnom angažmanu
 
Oprema:
Standardna planinarska oprema prilagođena vremenskim uvjetima, 
 
Prehrana:
Poželjno kolači iz ruksaka.
 
Zahtjevnost:
Oko 2  sati hoda, nezahtjevno. 
 
Naknade:
- nema
 
Organizator:
HPD Kunagora Pregrada
 
Vodič-informacije:
Davor Rogina 099/78 63662, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Prijeve:
- Poželjno do petka 30.12.2016.g.
 
Ostale napomene:
Organizator i vodič ima pravo otkazati, odgoditi ili prekinuti izlet, a posebno u slučaju nepovoljnih vremenskih okolnosti, ako ne može osigurati sudjelovanje vodiča HPS-a, ako nije prikupljen dovoljan broj prijava za pokriće troškova i u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja ili odgode izleta organizator će o tome pravovremeno obavijestiti sve prijavljene članove. U slučaju otkazivanja izleta odluku o načinu povrata predujma donosi organizator. 
Tijekom izleta vodič ima pravo promijeniti plan izleta ili ga prekinuti ako procijeni da to zahtijevaju okolnosti.
Prijavom na planinaski izlet svaki sudionik potvrđuje da je upoznat s planom izleta i da je s njime suglasan, da je upoznat s rizicima i da na izletu sudjeluje na vlastitu odgovornost, da preuzima odgovornost za osobno ponašanje u skupini tijekom trajanja izleta, da preuzima obvezu poštivanja i izvršavanja uputa vodiča, da preuzima obvezu da se za sudjelovanje opremi odgovarajućom odjećom, obućom i drugom opremom, te da posjeduje tjelesnu spremnost potrebnu za svladavanje predviđenih napora.