Šmartinsko jezero - Celje

nedjelja  22.8.2021. godine

Ove nedjelje 22.8.2021. godine organizira se izlet na Šmartinsko jezero pri Celju.

Očekuje se 2 sata šetnje uz jezero. 

Za ulazak u Sloveniju i povratak su obavezne Covid putovnice te pridržavanje epidemioloških preporuka uz korištenje medicinskih maski prilikom prijevoza.

Prijave zaključno sa subotom. Vodič Davor Rogina. Više na letku u prilogu.

Polazak u 8:30 sati 

parkiralište Obrtničkog doma, osobnim automobilima sudionika izleta, troškovi prijevoza dogovorno s vozačima. Mole se vozači da se jave za prijevoz radi lakše organizacije odlaska i mogućnosti da se odradi kružna staza.

Vodič: Davor Rogina

 

 

Ostale napomene:

Potrebna je standardna planinarska oprema, planinarske cipele i preporuča se korištenje štapova. Obavezno ponijeti topliju odjeću za zaštitu od vjetra, rezervnu odjeću u ruksaku i kišnu kabanicu, obavezno ponijeti osobnu, zdravstvenu i planinarsku iskaznicu, te hranu i piće za cjelodnevni boravak u prirodi. 

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima prava izmjene plana obzirom na objektivne okolnosti na terenu, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta izlet će se otkazati o čemu će vodič obavijestiti prijavljene sudionike izleta.