Obavijesti

4/5.8.2018. TRIGLAV 

12.8.2018. Brod Moravice

26.8.2018. Velika Planina

 

Dinara, 2 . lipnja 2018.

 

SPV Zagorje, ove godine organizira odlazak na tradicionalni pohod HPS-a na najviši vrh Hrvatske Dinaru - Sinjal 1831m, kako za vodiče tako i za planinare sa područja naše Županije.

Više informacija nakon što primimo materijale HPS-a.

Planiramo organizirani prijevoz - kombi. 

 

Za uspon na najviši vrh Dinare iz Glavaša preko planinarskog skloništa Martinova košara potrebno je oko 4 sata i predviđeno vrijeme pohoda sa silaskom je 7 do 8 sati. Usponi na vrh Dinare zahtijevaju dobru kondiciju jer su dugi, strmi i naporni.

 

Za HPD „Kunagora“ vodič Davor Rogina, 099/7863662 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prijave  i dodatne informacije kod vodiča. Molim što prije kako bi vam se rezervirala mjesta. Izlet će najvjerojatnije biti dvodnevni subota i nedjelja 2. i 3.6.2018.g. Za vodiče, izlet sufinancira SPV zagorje kroz projekt Sigurno u planine.

 

 

 
Šetnjom do zdravlja - 2018 

Planinarenje „daje“ zdravlje, pruža mogućnost aktivnog odmora i rekreacije, a kretanjem i boravkom u prirodi na svježem zraku uz druženje i širenje svijesti o važnosti tjelesnih aktivnosti kao dijela zdravstvene kulture suvremenog čovjeka stvara se navika tjelesnih aktivnosti u očuvanju i održavanju zdravlja. 

 

Projekte prijavljen za sufinanciranje aktivnosti Sportske zajednice Grada Pregrade, Krapinsko-zagorska županije, te Općina Desinić i Hum na Sutli

Go to top