Obavijesti

4/5.8.2018. TRIGLAV 

12.8.2018. Brod Moravice

26.8.2018. Velika Planina

 
Praznik rada na Kunagori

 

 

 

 

 

Na Praznik rada 1. svibnja 2018. godine s početkom u 9 sati sa Trga Gospe Kunagorske organiziramo dvosatnu planinarsku šetnju Kunagorom do planinarskog doma. Planinarenje je namjenjeno svim zainteresiranima i ujedno prilika da upoznate našu Kunagoru.

Od 11 sati slijedi tradicionalna podjelu graha građanima od Gradonačelnika g. Marka Vešligaj uz druženje kod Planinarskog doma. Piće ponesite sa sobom, ili po planinarskom iz ruksaka.

Planinarsko-Lovački dom na Kunagori, svečano je otvoren na  Praznik rada 1. svibnja 1953. godine, pa ćemo s početkom u 12,30 sati održati svečanu sjednicu kojom ćemo obilježiti 65. obljetnicu doma na Kunagori. Uz kraću prezentaciju o izgradnji doma i značajnijim datumima vezanim uz dom, jedanaestorici naših planinara biti će uručen Brončani znak Hrvatskog planinarskog saveza.

Pozivamo Vas da se pridružite našim aktivnostima i da zajedno proslavimo 65. rođendan planinarsko-lovačkog doma na Kunagori.

 

 

 

 

 

 

 

 

Šetnjom do zdravlja - 2018 

Planinarenje „daje“ zdravlje, pruža mogućnost aktivnog odmora i rekreacije, a kretanjem i boravkom u prirodi na svježem zraku uz druženje i širenje svijesti o važnosti tjelesnih aktivnosti kao dijela zdravstvene kulture suvremenog čovjeka stvara se navika tjelesnih aktivnosti u očuvanju i održavanju zdravlja. 

 

Projekte prijavljen za sufinanciranje aktivnosti Sportske zajednice Grada Pregrade, Krapinsko-zagorska županije, te Općina Desinić i Hum na Sutli

Go to top